De prachtige, in comic stijl getekende game, over de eerste wereld oorlog Valiant Hearts is nu te koop. Bekijk hier de launch trailer en lees wat je kan verwachten van deze game.
De meeste oorlog games zijn gebasseerd op de gevechten en vertellen verder niet echt het verhaal achter de “gewone” mens. De ontwikkelaars van Valiant Hearts, UBIart team, vond dat het tijd werd om dit aan te pakken. Valiant Hearts is geen oorlog game verklaren ze zelf maar een game over de oorlog.
In de game volg je het verhaal van vier personages ieder met hun eigen lotsbestemmingen in de verscheurde wereld ten tijde van de eerste wereldoorlog. Door vriendschap, liefde, opoffering en tragedie worden hun levens met elkaar verweven.
Leer de melkveeboer Emile, Freddie een soldaat binnen de vreemdelingenlegioen, boerenknecht Karl en de onbaatzuchtige Anna kennen. Naast hun verhalen volg je ook de trouwe Dobermann Pincher Walt die hulpvaardig de Valiant Hearts door de oorlog heen helpt.

Valiant Hearts: the Great war kan je vanaf nu downloaden via Xbox LIVE voor Xbox 360 en Xbox One, via PlayStation Network voor PlayStation 3 en PlayStation 4 en via o.a. Steam voor de PC en kost slechts €14.99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.