2K en Turtle Rock Studios, de makers van Left 4 Dead, hebben bekend gemaakt dat vanaf 21 oktober 2014 hun multiplayer shooter Evolve wereldwijd verkrijgbaar zal zijn voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows PC.
Evolve voegt coöperatieve en competitieve multiplayer-ervaringen vakkundig samen wanneer een team van vier jagers het rechtstreeks opneemt tegen een monster dat bestuurd wordt door een speler. Op een vreemde planeet in de verre toekomst jagen spelers op hun prooi in 4V1-wedstrijden die stijf staan van de adrenaline. Evolve bevat meerdere monsters, jagers, gamemodi en meer dan een dozijn aan maps die spelers ongelofelijke gameplay-mogelijkheden en bijna ongelimiteerde herspeelbaarheid bieden.
Wanneer je de nieuwe shooter Pre-ordered ontvang je gratis het Monster Expansion Pack. Dit bevat de gratis “Savage Goliath” skin bij de release en een nieuw monsterpersonage zodra deze beschikbaar is na de release van Evolve. Spelers die bij geselecteerde retailers een pre-order plaatsen zullen ook het Exterminator Weapon Skin Pack of het Instant Hunter Pack ontvangen.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.