Je kunt de dagen er al voor aftellen: Valentijnsdag. Hoewel ik ieder jaar zeg dat het maar een commercieel feest is, blijf ik toch altijd mee doen. Eerlijk is eerlijk: onze geliefden verrassen met cadeaus is gewoon leuk! En zelf houden we natuurlijk ook wel van een cadeautje!Ook dit jaar komt Valentijnsdag dichterbij. Wil je eens een keer wat anders geven aan je partner? Probeer dan eens een cadeau met een game-tintje in plaats van hartjes en chocolade. Ik heb een paar tips op een rij gezet waar je leuke cadeaus kan vinden, en tegen een schappelijke prijs. Games BudgetGaming is één van de eerste plekken waar ik zoek als ik een cadeau wil kopen voor mijn vriend. Hier staan alle games gemakkelijk op een rij voor iedere console. Ben je op zoek naar die ene speciale game voor je geliefde? Hier kan je kijken waar deze game het goedkoopst te krijgen is! Met een grote community die constant op zoek is naar de beste game-koopjes zal je hier vele euro’s kunnen besparen!KledingMannen zijn geen vrouwen en niet iedere man loopt warm bij het idee van een dagje shoppen. Maar pronken met het feit dat je een gamer bent wil iedereen wel eens. Als je geen idee hebt welke games hij wil hebben, of hij heeft alles al, denk dan eens aan een stoer t-shirt! Als hij gek is op Mario, een echte Atari-fan is of veel humor heeft kan je een t-shirt kiezen wat daarbij past. Er zijn vele leuke opdrukken te vinden, van plaatjes tot tekst, er is er vast wel één voor hem! Kijk eens op Zazzle of bij de dichtstbijzijnde gameshop!

AccessoiresDe weerman kan zeggen wat hij wil, zomer is het nog niet. En je geliefde te beschermen tegen de kou is toch ook romantisch? Kijk dan eens naar een coole beanie met een game-stijl. Er zijn vele soorten te vinden! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bij FamousWannaHaves?

GadgetsWanneer je even geen inspiratie hebt om een game te kopen voor je geliefde, denk dan eens out of de box met gadgets! Ik ben gek op gadgets, compleet overbodig maar zo leuk om te hebben. Op MegaGadgets hebben ze vele soorten en maten gadgets. Er is voor ieder wat wils. Het is een leuke afwisseling in je game-huisje en als je al vaker een game hebt gegeven, zal hij dit niet verwachten!

Er zijn dus genoeg leuke alternatieven op alle roze hartjes. Vier Valentijnsdag in game-stijl!

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.