Onlangs heeft de Amsterdamse game ontwikkelaar Youdagames een nieuwe puzzelgame gelanceerd, Lost Oddies. Een puzzelgame die je hersenen flink kan laten kraken. Maar wat is nu de bedoeling?

In de Lost Oddies moet je de Oddies helpen de weg terug te vinden naar hun symbolen. Tijdens een reis door het heelal werd hun ruimteschip geraakt door een meteoor en zijn ze gecrasht op een vreemde planeet. Door het zoeken naar de symbolen help jij de Oddies weer op weg naar huis. Dus je moet wel dol zijn op hersenkraker puzzels.

Wat is nu de bedoeling? Je gaat dus op zoek naar de symbolen die de Oddies kwijt zijn. Je hebt een speelveld met vlakken en het is de bedoeling dat je de Oddies schuift met je vinger naar het betreffende symbool. In het begin gaat dit nog wel aardig. Maar verder in het spel krijg je meerdere Oddies die op zoek gaan naar hun eigen symbool.

Niet alleen de Oddies gaan elkaar in de weg zitten. Ook krijg je obstakels die in de weg staan, waardoor je wat meer schuifbewegingen moet maken en ontvang je minder sterren. Je kan een tot drie sterren verdienen en je wilt natuurlijk zo min mogelijk stappen doorlopen om bij je doel te komen. Hoe meer stappen je gebruikt, hoe sneller je de sterren verspeelt.

De Lost Oddies zien er leuk uit, Oddies zijn er in verschillende kleuren, die elk een eigen symbool zoeken. De levels zit vol felle kleuren en spreken elke leeftijd aan. De game is geschikt voor elke doelgroep, van jong tot oud in elk geval, dus dan zit je zeker goed.Is de game leuk? Ja, als je van dit soort puzzels houdt, dan zeg ik downloaden. Maar ik ben zelf niet van dit soort puzzels, ik zit snel vast en zie hierin de oplossing gewoon niet snel en raak gefrustreerd en dan heb ik er geen zin meer in.

Lost Oddies biedt:

  • Alle levels zijn gratis te spelen
  • Kleurige en grappige graphics
  • 96 niveaus met nog meer in het verschiet
  • Geen tijdslimiet, speel op je eigen tempo
  • 6 unieke Oddie bewegingen
  • Makkelijk te leren, moeilijk te beheersen
  • Een bijzondere ervaring voor alle leeftijden

De Lost Oddies is gratis te downloaden voor de iOS en zal ook snel voor je Android te downloaden zijn. Ga de uitdaging aan en help de Oddies terug naar hun eigen planeet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.