Voor je het weet is het dierendag (4 oktober) en ben je vergeten iets voor je pluizige vriendje te halen, als je die hebt natuurlijk. Tenminste, dat is mijn ervaring. Maar! Nu ben ik op tijd en heb ik een hele lijst met leuke cadeautjes die je zou kunnen kopen voor jouw allerbeste vriendje.

Voor dit artikel heb ik me gefocust op de hond en kat, al is er inmiddels behoorlijk wat te vinden voor honden, katten blijven nog wel wat achter hoor. Mocht je voor andere huisdieren nog een leuk cadeautje weten, deel het dan vooral in de reacties.


Good Boy
Lekker oldskool deze gameboy natuurlijk. Om lekker je tanden in te zetten, of te gebruiken als kussen. Bij PawStory hebben ze hele leuke speeltjes voor honden, een aantal kunnen natuurlijk niet in deze cadeaulijst ontbreken!
Te koop via: PawStory €7,99 of Bol €14,99



Bakset voor hondenkoekjes
Het internet staat vol tips over hoe een lekkere snack, bijvoorbeeld een taart, voor je trouwe vriend kan maken. Hoe leuk is het om hem of haar te verrassen met zelfgemaakte koekjes? De set is inclusief de vormpjes en zo’n 30 recepten.
Te koop via: ditverzinjeniet.nl €14,99


speeltje voor honden tompouce met kraakgeluid - 61140612 - HEMA
HEMA Tompouce
Zit jouw hond ook altijd zo verlekkerd te kijken als je een gebakje, uiteraard een tompouce, zit te eten? Haal nu eentje voor jouw viervoeter! Deze zal niet snel opgaan en is voorzien van kraakgeluid.
Te koop via: HEMA €4,59



Beeztees racebanden
De welbekende banden uit de Formule 1. Ga je voor de medium? Hard? Of gewoon, de gele of rode? Dit speeltje heeft geen piepje en is uiteraard geschikt voor de race-fans onder ons. Ook beschikbaar in het race-thema een finish vlag  €11,99 en een raceauto €15,90. Via de website van Beeztees kan je de dichtstbijzijnde winkel in jouw buurt vinden. Het assortiment kan per filiaal verschillen en op de website staat een adviesprijs vermeld!
Te koop via: Beeztees of Bol €9,25


Geurende piepbal
Dit prikkelige balletje is beschikbaar in twee verschillende geuren, of smaken het is net hoe je er naar kijkt natuurlijk. Die op de foto is met de smaak rund en er is ook een kip variant met niet alleen de looks van een kip, ook de smaak van de kip.
Te koop via: Piepbal €6,99


Krasposter: 100 dingen te doen met je hond
Wil jij het ultieme uit de vriendschap tussen jou en je hond? Weet je niet meer wat je samen met hem of haar kan doen? Dan is dit een leuk cadeautje, waar je zelf ook iets aan hebt.
Te koop via: ditverzinjeniet.nl €18,99



Retro Games 3-in-1
Hoe gaaf is deze set? Die zou je zelf wel willen hebben, toch? Super Retro doet dit al snel denken aan de goede oude tijd, toen de game-controller nog niet zo ingewikkeld was met al die knopjes en natuurlijk Duckhunt!
Te koop via: PawStory €17,50 of Bol €25,00



Spa Kit
Leg je hond, ik denk niet dat een kat hier heel blij van zal worden, eens in de watten met een spa kit. In dit blikje zit een mini massagespin (lekker kriebelen), borstel, nagelvijl en sponsje om haren te verwijderen.
Te koop via: ditverzinjeniet.nl €13,99


Harry Potter Hondenspeelgoed Harry Potter Bruin 6 X 5,5 X 37 Cm
Nimbus 2000
Lees, kijk of speel je een Harry Potter game? Ligt je trouwe viervoeter dan aan je voeten? Of naast je? Dan kan hij dezelfde liefde ontwikkelen als jou voor Harry Potter met een eigen bezem. Wees gerust, hij zal niet mee hoeven doen aan een zwerkbal toernooi. Meer Harry Potter hondenspeelgoed, van dieverse aanbieders, kan je onder andere via Bol vinden. Let wel op dat deze bezem een levertijd heeft van 1 – 2 weken.
Te koop via: Bol €16,00



Central Bark
Ben jij ook dol op de serie Friends en de bezoekjes aan Central Perk? Dan moet je dit kopje koffie aanschaffen voor je hond! Vergeet niet voor jezelf ook een Friends mok €12,99 aan te schaffen, dan ben je twins..
Te koop via: PawStory €9,99 of Bol €16,99


speeltje voor hond rookworst met piepgeluid - 61140622 - HEMA
HEMA Rookworst
Hij zal vast niet zo smaken, maar deze HEMA rookworst is een lekker speeltje voor jouw hond. Als afwisseling van de HEMA tompouce, deze rookworst met een piep geluid.
Te koop via: HEMA €4,59



Maak je eigen hondenkoekjes set
Nog een kit waarbij je je eigen hondenkoekjes kan maken voor jouw lieve hond. Deze heeft een siliconenvorm waarbij je 18 koekjes kan maken. Bij deze set is een receptenboekje geleverd, hoeveel recepten erin staan is onbekend.
Te koop via: ditverzinjeniet.nl €12,99



Beeztees Scary Donuts
Deze Spooky donuts kan je veilig aan jouw furry friend geven! Ze mogen bij lange na niet alles eten wat wij naar binnen kunnen schuiven, maar kunnen het soms wel uit je hand kijken. Met deze leuke donuts maak je vrienden.
Te koop via: Bol €7,95


https://www.hema.nl/dw/image/v2/BBRK_PRD/on/demandware.static/-/Sites-HEMA-master-catalog/default/dw1be0fa3c/product/61140258_01_001.jpg?sw=790&sfrm=png&bgcolor=FFFFFF
Katten speeltje 4-delig
Alle bovenstaande speeltjes kan je natuurlijk voorzien van een spuitje catnip, dan vinden ze bijna alles leuk. Maar deze gatenkaas met twee lossen muizen en eentje aan een touwtje zijn toch superleuk voor jouw poezenbeest?
Te koop via: HEMA €9,99



Make Me Purr mini diertjes set
Deze diertjes zijn beschikbaar in verschillende soorten, maar zijn ze niet ongelooflijk schattig? Als ik een kat zou hebben, dan zou ik deze zeker bestellen. Ze zijn voorzien van kattenkruid en uitermate geschikt als kitten cadeautje.
Te koop via: Bol €7,99

Zit er iets leuks voor jouw hond of kat tussen? Of heb je al iets in je bezit? Bestel snel, dan heb je jouw cadeautje voor 4 oktober in huis.

Dit artikel maakt gebruik van affiliatelinks.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.