Kattenliefhebbers opgelet! Dit is de ultieme game voor kattenfans. Mag jij thuis nu ook niet nog meer katten adopteren dan is hier de oplossing, want in deze game ga je allemaal katten redden. Miauw, het zit helemaal snor met deze game.

Jaja, deze game draait volledig om katten. Van het verzorgen tot het met ze spelen. Klinkt wellicht wat kinderachtig, maar je begint je eigen reddingsdienst en redt zo zwerfkatten. Toch zijn we als volwassen kattenfreaks meer dan benieuwd, zit er toch niet stiekem ook een geheel volwassen twist aan?

De aankondigingstrailer zie je hier:

Wat ga je doen? Katten verzorgen, naar de dierenarts, speeltjes kopen en natuurlijk een furrever home voor ze zoeken. Een wijze les voor zoals het ook in de echte wereld hoort te gaan. Helaas zitten er momenteel nog te veel arme kattenzielen in een asiel. Hopelijk zorgt deze game ook voor een soort bewustwording.

Cat Rescue Story draait om een meeslepend verhaal, welke geheel kindvriendelijk is, en je krijgt de kans om katten op te vangen. Heel veel katten. Meer dan 50 rassen van de Europese huis-tuin-en-keuken-kat tot de zeldzamere versies. Iedere kat is een wezen op zich en heeft zijn / haar eigen trekjes en voorkeuren. Vorder in het verhaal en speel mini-games en breidt zo je kattencentrum uit. Zo kun je nóg meer poezelige katjes redden, verzorgen en een lang en gelukkig leven bieden.

De schattige, poezelige hoofdjes, de kleine miauwtjes en de verwilderdheid uit de katten halen. Je smelt toch helemaal voor deze game? Alvast twee kanttekeningen: is het niet te kinderachtig en gaat deze game niet snel vervelen. Toch krijgt deze game het voordeel van de twijfel. Voor de jongere kattenvriendjes en vriendinnetjes is dit er absoluut één om op de wishlist te zetten.

Het kattenfestijn begint op 26 september, want dan verschijnt Cat Rescue Story voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

© Nacon
© Tivola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.