Inmiddels is het al 3 jaar geleden dat Animal Crossing: New Horizons verscheen. Destijds was het dé game bij uitstek om in de corona-periode te spelen. Persoonlijk heb ik er ook uren en uren ingestoken om mijn eilandje mooi te maken en allerlei opdrachtjes te voltooien van de eilandbewoners. Nu is Animal Crossing, geheel onverwachts, terug én wel in Sea Life Scheveningen.

De eerste periode na het verschijnen van Animal Crossing: New Horizons verschenen er om de haverklap nieuwe updates en evenementen. Inmiddels is het al weer een behoorlijke tijd stil rondom de game. Tot nu! In Sea Life Scheveningen kun je van 10 juli tot en met 1 september je favoriete personages ontmoeten.

Tijdens je bezoek kun je als bezoeker het zeeleven door de ogen van bijvoorbeeld Aurora de Pinguïn en Octavian de Octopus ontdekken. In Sea Life vind je maar liefst ruim 45 aquaria met daarin meer dan 4000 dieren. Een speciaal excursieboekje helpt je hierbij en je kunt door middel van interactieve opdrachten stempels verzamelen en op zoek gaan naar Gulliver de Zeemeeuw. Absoluut hoogtepunt is misschien wel de meet and greet met niemand minder dan Tom Nook!

Stond een bezoekje aan Sea Life nog op je wensenlijst en ben je een groot fan van Animal Crossing dan is dit natuurlijk de uitgelezen kans om naar Scheveningen te gaan deze zomer. Combineer ook vooral je bezoek met een bezoekje aan het strand of wellicht het Circustheater. Ben je nu helemaal enthousiast geworden, vergeet dan niet om van te voren online te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

© Nintendo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.