Woohoo! Wordt verliefd met de nieuwe stapelverliefd uitbreiding in de Sims. In deze uitbreiding kun je spannende dates plannen met alle gevolgen van dien. De Sims blijft populair en keer op keer weten de makers ons te verrassen met nieuwe content.

Love is in the air! Je Sims kunnen kijken of het gras elders groener is óf hun ware liefde proberen te vinden óf gewoon er op los daten zonder verplichtingen. Waar we voorheen in het echte leven Tinder hadden krijgen we digitaal de Cupidohoek-app. Maak een datingprofiel aan en het daten kan beginnen. Beleef een spannende date, flirt er op los en wie weet leidt dit wel tot een O jaa!-moment met andere Sims.

Wil je weten hoe dit er nu precies uit ziet? Kijk dan hier de trailer:

Pas de aantrekkelijke eigenschappen en afknappers van je Sims aan of neem de rol van liefdesadviseur op je. Open je hart en ga op date in de stadstuinen voor een picknick, dans er op los in een nachtclub of kijk heel romantisch naar de sterren. In de Cupidohoek-app kun je een profiel aanpassen, een selfie uploaden en je matches zoeken en liken door middel van het hartje aan te vinken. Is er een match dan kun je de date gaan plannen. Uiteraard zijn er nieuwe interacties beschikbaar waarbij het er nu wel heel intiem aan toe gaat. Het draait om de aantrekkelijkheid, wordt het een vurige date of een complete afknapper. Onthoud goed: niet alles heeft een happy end!

De Sims Stapelverliefd is vanaf 25 juli verkrijgbaar voor de PC, PlayStation 5, PlayStation 4, XBOX X | S en Xbox One. Schaf je de game voor 5 september aan dan krijg je de digitale content ‘Hopeloze Hartzee’ helemaal voor nop! Dit bestaat uit de hilarische Huilie Huilie eyeliner, Herbert Hart knuffel én het basic breakup tweepersoonsbed.

© Electronic Arts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.