Vandaag, 6 mei, is het Anti-Dieet dag. Alle remmen los, je hoeft vandaag nergens op te letten en je niet schuldig te voelen.
Diëten, het blijft lastig. Wat mag je nou wel en juist niet eten? Moet je wel of niet op calorieën letten? En hoe past sporten in het geheel?Niet getreurd, de Anti-Dieet dag is in het leven geroepen om je bewust te maken, dat je er niet heel de tijd mee bezig moet zijn. Geniet van het leven, eet gezond en sport zodat het voor jou goed voelt. Want stiekem weten we best wat goed en minder goed voor ons is.Genoeg theorie, want we willen natuurlijk wel leuk leven en tijd over houden om te gamen. Daarom een paar praktische tips:


Er zijn tegenwoordig genoeg manieren om gamen te combineren met bewegen. Wii en Wii U bezitters kunnen aan de slag met de Wii (U) Fit, Xbox 360 bezitters kunnen lekker met Zumba aan de slag en PlayStation 3 bezitters kunnen zich uitleven in een lekker potje boksen met The Fight: Lights out.Draag en koop alleen kleding die je goed staan. Zoek uit wat bij jouw figuur past en let niet op maten. Dus als je XL nodig hebt, prop jezelf dan niet in een L of een M. Daardoor ontstaan juist vetrollen die over je broek hangen en echt lekker zit het ook niet.

Wist je dat er veel apps zijn waarmee je aan lekkere recepten kan komen? Als ik met verse producten werk en iedere week weer wat anders uitprobeer, vind ik gezond eten een stuk leuker. De receptenshaker van de Jumbo is erg leuk. Ook is er een 24 kitchen app, die je iedere dag een nieuw recept aanbiedt. Voor de mensen met minder kookervaring is er een video beschikbaar.Afvallen heeft meer te maken met een gezonde levensstijl dan even snel crashen om tien kilo af te vallen. Dus gewoon iedere dag slimme keuzes maken en de discipline opbrengen om te bewegen. Maar je hoeft niet alleen maar streng te zijn voor jezelf. Je kan best een keer iets lekkers eten zonder dat je je daar heel de tijd schuldig over hoeft te voelen. En tot slot: wees blij met jezelf. Niet iedereen kan een maatje 36 hebben. Zie wat er mooi is aan jezelf en ben je bewust van jouw eigenschappen waarom mensen graag met jou omgaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.