Na de geruchten komen 4A Games en Deep Silver dan toch echt met Metro Redux. Metro Redux zijn de games Metro 2033 en Metro: Last Light ge-remastered.
REDUX edition, Metro 2033:

  • De originele game is volledig opnieuw gebouwd met een 4A Engine. Dankzij de engine zijn alle grafische en gameplay verbeteringen van Last Light nu ook te zien en voelen in Metro 2033 Redux.
  • Volledig ge-remasterde visuals: geavanceerde belichting, dynamisch weer, meer detail van karakters en verbeterde animatie, meer dynamische vernietiging en verbeterde rook, vuur en kleine effecten.
  • Ervaar radicaal verbeterde gameplay met geavanceerde vijandelijke AI, verbeterde gevecht en stealth mechanismen, verbeterde wapen mogelijkheden en meer en verbeterde controls. Ook heeft de game de ‘mask wipe’ mechanic uit Last Light en wapen customisation, en silent kills en take-downs

Bij Last Light Redux zitten de verbeteringen vooral in de grafische en gameplay verbeteringen. Beide games hebben nu de mogelijkheid om het in een ‘Survival’ Play Style te spelen, dus met minder hulpmiddelen, moeilijkere vijanden en minder snel reloaden van wapens. Ook zitten alle eerder uitgebrachte Season Pass add-on content erbij. Los zullen de games zo’n €19.99 kosten. Ook zijn ze samen verkrijgbaar voor €39.99.

About MsMarvel

Woont in Groningen en heeft 4 ratjes (Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael) en 2 katten Loki & Dunya. Heather is 'in charge of the news' en helpt ook mee in de eindredactie. Is dol op de Marvel comics. Favoriete consoles zijn de PC, Wii U en Xbox360.

View all posts by MsMarvel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.