Grazia wie kent dit blad niet? Een populair blad met alle laatste nieuwtjes over beroemdheden. Leuk nieuws is dat er ook een app is van Grazia.nl.


Overal waar je bent op de hoogte blijven van de nieuwste roddels en nieuwtjes van je favoriete beroemdheden, dat kan met deze app. Niet alleen roddels en nieuwtjes maar ook Fashion nieuws komen voorbij in de app. Wees altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Grazia kent een aantal bloggers, via de app kun je hun avonturen, nieuws en tips lezen. Regelmatig verschijnen er nieuwe blogs online.

Twijfel je nog of je de Grazia wil halen deze week? Dan kun je met de app kijken wat er in het nieuwe nummer staat. Altijd handig natuurlijk!

En last but not least, Grazia heeft verschillende prijsvragen en via de app kun je hieraan meedoen. Overal waar je bent maak je kans!

Kortom een must have voor de Grazia fans onder ons. De app is verkrijgbaar via iTunes en de Google Play Store.

About Witchy

Mama van dochters Tessa en Ize. Werkzaam als doktersassistente en gamed al jaren. Favoriete console is de PlayStation 4 en Nintendo Switch. Het liefste speelt ze games op de laptop games zoals World of Warcraft, Two Point Hospital en de Sims 4 .

View all posts by Witchy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.