Vandaag, 8 februari, is het Warme Truiendag! Tijd om op zoek te gaan naar de meest geeky, nerdy en vooral warme (game)truien.
Grappig genoeg zijn er veel nerdy truien te vinden. Ik heb gezocht naar sites die ze verkopen, zodat je zelf een exemplaar kunt aanschaffen. De plaatjes zijn van de truien die ik het leukst vond, maar op de sites zelf zijn de mogelijkheden eindeloos.


Ode aan de retrogames! De website spreadshirt.nl heeft een aparte selectie gameshirts. Je kunt zelf kiezen of je de opdruk op een mannen of vrouwen shirt wilt hebben en vervolgens kun je het soort shirt kiezen.

Spreadshirt.nl heeft ook een selectie getiteld Geek Sweaters. Voor de crazy-cat-lady’s onder ons en nog veel meer.

Shirtcity.nl heeft ook een nerdtruien afdeling. Ik vond zelf dit pi-shirt wel erg leuk. Als je helemaal klaar wilt zijn voor Pasen, moet je zeker even de Easterbunnynerd trui checken.

Dirtees.nl heeft een aantal superhelden truien en hoodies. Als jij bij je bestelling op Dirtees.nl de code Female-Gamers vermeld, krijg je 20% korting. (korting is geldig op het gehele assortiment) Ga jij met het Supermanlogo op je trui de stad (on)veilig maken?

Ben jij fan van de superhelden uit de jaren 80? De website 80stees.com heeft een ruime keuze aan truien waarmee je letterlijk in de huid van je held kruipt. Teenage Mutant Hero Turtles, Batman, Wonderwoman. Ze zijn allemaal van de partij.

Warme truien voor de bovenkant, warme sokken voor de onderkant. Ik weet niet of ze heel warm zijn, maar ik wilde je deze speciale sokken 80stees.com niet onthouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.