Vanaf 14 Februari komt Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks! uit voor de Nintendo 3DS. In dit nieuwe deel uit de Inazuma Eleven 3-serie neem je het op tegen een futuristische vijand die voetbal uit de loop van de geschiedenis wil wissen.Mark Evans probeert met de rest van het Inazuma National-team de Frontier International Championships te winnen. Helaas worden ze gehinderd door Team Ogre, die Inazuma National wil verslaan en voetbal voor goed uit de wereld te helpen. Om de sport te redden gaat Canon Evans terug in de tijd op zoek naar zijn overgrootvader om hem te helpen.

Inazuma Eleven 3: Team Ogre Attacks! bevat meer dan 2000 personages om te ontmoeten en te rekruteren en ruim 350 speciale acties. Dit nieuwe deel in de populare voetbal-RPG serie bevat een nieuwe verbindingsfunctie om verbinding tussen Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt en Inazuma Eleven 3: Bomb Blast mogelijk te maken.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.