Tijdens Firstlook was er veel gelegenheid om games uit te proberen. Beyond Two Souls komt nog uit op de PlayStation 3. Hier stonden minder mensen voor in de rij. Maar is dat terecht?
Beyond Two Souls belooft een schakeling tussen een levend persoon (Jodie) en een geest (Aiden). Wie de geest precies is en waarom alleen Jodie contact met hem kan maken is niet echt duidelijk.


Ik speel het level met de titel Experiment. Ik bestuur Jodie (Ellen Page) en volg een dokter die me naar een kamer brengt. Daar moet ik dezelfde kaart omdraaien als de testpersoon in de kamer naast me. Jodie kan die zelf niet zien en hier komt Aiden in beeld. In de vorm van deze geest zweef ik naar de andere kamer en zie welke kaart de testpersoon kiest. Bij terugkeer, kies ik als Jodie voor dezelfde kaart. Dat heb ik goed gedaan.


Qua graphics ziet het er fantastisch uit. Het doet me denken aan het niveau van The Last of Us. Daar stopt dan ook meteen de vergelijking, want het tempo van deze game ligt ontzettend laag. Ook de besturing van de geest is niet voor de hand liggend en gaat je enige oefening kosten. Als je fan bent van Heavy Rain, vind je dat niet erg en denk ik dat je deze game te gek gaat vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.