Zit je snor recht? Kriebelt hij lekker onder je neus? Wij vrouwen kunnen daar over het algemeen niet over meepraten, toch? Maar in het jaar van Luigi is er een ware Snorrenwedstrijd. Maak je geen zorgen, je hoeft je snor niet te laten staan!
Onze Yvonne heeft in 2011 nog een Profiel van Luigi geschreven waarin je meer te weten komt over ‘de broer van…’. Toen was zijn lijst met games waarin hij zelf de ster was minimaal. Maar inmiddels kan hij er een paar aan toevoegen. Want met Luigi’s Mansion 2 voor de Nintendo 3DS en New Super Luigi U de uitbreiding voor New Super Mario Bros maakt hij zeker een statement.

Nintendo is On Tour en laat zich zien op een aantal evenementen in de komende maanden. Tijdens deze evenementen kan je een Luigi-snor krijgen waarmee je een aantal leuke prijzen kan snorren. Op deze snor staat een code waarmee je kan controleren of je iets hebt gewonnen. Met deze actie kan je het volgende winnen: Eén van de 10 Nintendo 3DS XL systemen + het spel Luigi’s Mansion 2. Heb je al een snor? Check dan hier je snorcode.Nintendo On Tour agenda:

  • 22/06 en 23/06 Gameland Kids Slagharen
  • 17/07 en 18/07 Vierdaagse feesten Nijmegen
  • 15/09 Speeldag Hoorn Hoorn
  • 28/09 en 29/09 Tinadag Wassenaar
  • 05/10 en 06/10 Firstlook 2013 Utrecht

Heb je niet gewonnen? Gooi de snor niet weg want er is nog een actie! Hier heb je toch echt de snor van Luigi nodig, waarbij je een leuke foto van jezelf met snor maakt, deze deelt en promoot. Ga hier naar deze snorren foto actie. Uiteindelijk zullen er 3 winnaars uitkomen die kans maken op het volgende: – Eerste prijs: Wii U systeem + het spel New Super Luigi U. – Tweede prijs: Nintendo 3DS XL + het spel Luigi’s Mansion 2.- Derde prijs: Luigi pet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.