Vanwege het 25-jarig bestaan van de Metal Gear serie zal met een speciale december re-release Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots opnieuw uitgebracht worden.
De game zal verschijnen voor de PlayStation 3 en brengt meteen een update met zich mee voor de Trophy support. Je kan dus lekker jagen op achievements, of zoals ze voor de PlayStation, Trophies heten. De nieuwe versie brengt een nieuwe sleeve met illustraties en een exclusieve dubbelzijdige poster met zich mee.

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, oorspronkelijk uitgebracht in 2008, speelt zich af in een gehavende toekomst, waar gigantische conglomeraten vechten voor macht terwijl ze gebruik maken van selectief gekozen huursoldaten. Deze verwoeste wereld wordt bekeken door de moegestreden ogen van een oudere Solid Snake, die is belast met het infiltreren van een aantal belangrijke locaties over de hele wereld, waaronder het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. Zodanig brengt het laatste deel van het epos baanbrekende gevecht elementen, een verfijnd control system dat een ongeƫvenaarde controle biedt over de held op leeftijd, en de ontknoping van de verhaallijnen en open einden.

Vanaf december dus verkrijgbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.