De smartphone is razend populair en dus groeit het aantal smartphones in Nederland enorm snel. In 2011 was 65% was de verkochte mobiele telefoons een smartphone.

Veel mensen doen daar natuurlijk vreselijk interessant over en lezen hun emails op hun telefoon, omdat ze niet kunnen wachten tot de thuis zijn, maar als we heel eerlijk zijn gebruiken de meeste mensen, behalve telefoneren en sms-en, hun telefoon voor 2 doeleinden: 1: social networks, met dan op nummer 1 en 2 Facebook en Twitter, en 2: gamen. Net zoals online gamen op een computer iets is geworden dat voor vele niet meer uit het dagelijks leven weg te denken is, wordt mobile gamen met de dag populairder onder alle lagen van de bevolking.

Of je het nou leuk vindt om met vrienden een woordspelletje te spelen, je een restaurant runt, verslaafd bent aan Angry Birds of met veel plezier een paar potjes online roulette speelt op je telefoon, er is werkelijk voor elk wat wils. De applicatie ontwikkelaars spelen daar mooi op in, want elke week komt er wel een nieuwe app op de markt die je perse wilt hebben en waar je graag een paar Euro voor overhebt. Gelukkig zijn er genoeg die gratis zijn en zijn de betaalde nooit zo duur, anders was ik inmiddels helemaal failliet geweest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.