Battlefield 3 komt met een speciale Premium Edition pack. Als je de content die dit pakket bevat los zou aanschaffen ben je meer dan €100,- kwijt en nu betaal je er ‘maar’ € 69,99 (consumentenadviesprijs) voor. Maar wat zit er dan allemaal in?

De Battlefield 3 Premium Edition omvat:

  • Battlefield 3: Battlefield 3 is een van de snelst verkopende titels in de geschiedenis van EA. Sinds de verschijningsdatum zijn er al meer dan 15 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan. De game is wereldwijd positief ontvangen door recensenten vanwege de bloedstollende singleplayer-campagne, de intense coöp-missies en de verslavende en onovertroffen multiplayer-gameplay. Daarnaast heeft Battlefield 3 wereldwijd meer dan 130 onderscheidingen in de wacht gesleept.
  • Battlefield 3 Premium-lidmaatschap: Battlefield 3 Premium is een unieke aanbieding en bevat vroege toegang tot de 5 digitale uitbreidingspakketten: Battlefield 3: Back to Karkand, Battlefield 3: Close Quarters, Battlefield 3: Armored Kill, Battlefield 3: End Game en het recent aangekondigde Battlefield 3: Aftermath. Deze digitale uitbreidingspakketten met elk een eigen thema bieden een enorme hoeveelheid content, waaronder 20 nieuwe kaarten en wapens, 4 nieuwe speltypen en nog veel meer. De nieuwe camouflage voor soldaten en wapens, de extra mogelijkheden om items aan te passen en de geavanceerde functies staan garant voor de ultieme Battlefield 3-ervaring.
  • Battlefield 3 Multiplayer Head-Start Kit: Met dit pakket worden automatisch 15 verschillende wapens, gadgets en voertuigupgrades ontgrendeld, zodat nieuwe spelers onmiddellijk aan de slag kunnen.

Vanaf 13 september is de Battlefield Premium Edition beschikbaar in Europa voor de Xbox360, PlayStation 3 en de PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.