Zoals we jullie eerder lieten weten vindt zaterdag 12 mei de Gamekings Showcase plaats. Wij mogen namens de heren van Gamekings een aantal vrij kaartjes weggeven onder onze lezeressen. Helaas komen er nog steeds te weinig vrouwen naar dergelijke events, terwijl er genoeg vrouwen zijn die gamen! Wil je kans maken op een van de kaartjes? Doe dan snel mee.

Voor deze prijsvraag hoef je niets te doen behalve een mailtje sturen dat je er graag naar toe wil. Er zit wel een voorwaarde aan verbonden: de deelnemer moet vrouwelijk zijn. Sorry mannen jullie hebben pech deze keer. De tweede persoon mag wel mannelijk zijn, maar bij voorkeur zien we het liefste twee ‘female-gamers’ gaan. Stuur je mailtje met als titel ‘Gamekings Showcase’ naar: prijsvraag@female-gamers.nl
Met de volgende informatie in je mail:- Je voor en achternaam- Nickname hier op de website- Adres, postcode en plaats- Je antwoord niet vergeten!! Graag de 2 namen die naar het evenement willen.Voorwaarden: • De prijzen zijn niet voor geld in te wisselen.• Je mailtje moet voor maandag 7 mei binnen zijn.• Je moet een geregistreerde member zijn van Female-Gamers.nl. Je kan je hier gratis registreren.• Je mag maar één maal deelnemen aan de prijsvraag (bij meerdere inzendingen word je gediskwalificeerd). • Wij zullen ons uiterste best doen de winnaar(s) zo snel mogelijk na de laatste inzenddag bekend te maken.• Crewleden zijn uitgesloten van deelname.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.