Op 5 tot en met 7 juni zal ook Wargaming.net aanwezig zijn op de E3. De ontwikkelaar is onder andere bekend van de oorlog games World of Tanks en World of Warplanes.
Wargaming.net zal met een booth van 950 m2 in de southall op #601 staan met onder andere 21 dedicated gaming stations met World of Tanks bevatten en 28 units met World of Warplanes. De stations zullen worden aangeboden door hun partner Alienware die ervoor zorgt dat elk station voorzien zal zijn van een high-end X51 gaming machine zodat iedereen hier optimaal van kan genieten.
Ook kan er worden meegedaan met de “World of Warplanes Get Airborne” wedstrijd die elke dag plaatsvind vanaf de opening tot 4:30 PM PST. De ambitieuze piloten die meedoen kunnen dan hun gewonnen credits aan de balie opgeven en dagelijks verschillende prijzen winnen waaronder een Alienware Aurora Package, Logitech G940 Flight System en nog veel meer. Ook zullen de vertegenwoordigers van Wargaming.net aanwezig zijn voor interviews.
Wargaming.net CEO Victor Kislyi:

“Last year Wargaming.net showed the world that World of Tanks was a global phenomenon and a leader in the free-to-play and MMO space. This year we’re taking that success and expanding on it with even more great content for World of Tanks, plus the official unveiling of World of Warplanes. You won’t be disappointed!”

Kun je niet aanwezig zijn in Los Angeles? Wargaming.net zal ook alle activiteiten die op de booth plaatsvinden live streamen op Twitch en elk uur nieuwe video content tonen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.