Square Enix heeft laten weten speciaal voor de Playstation Vita de game Army Corps of Hell uit te brengen.

De game wordt ontwikkeld door Entersphere. Inc. De game is een combinatie van zwarte humor, bliksemsnelle actie en grimmige gevechten. Jij als speler bestuurt een leger met honderd goblinsoldaten. Elke soldaat heeft hun eigen class en vaardigheid om vijanden te verslaan en de troon van de koning te heroveren. De goblins helpen de koning die ontdaan is van al zijn krachten en verbannen van zijn troon. De koning gebruikt de goblins om voor zich te vechten en een weg te banen door de hel om zijn troon terug te krijgen.

wrote
“Army Corps of Hell is een fantastische nieuwe titel voor ons, en we zijn blij dat we deze exclusief naar de PlayStation®Vita kunnen brengen,” zegt Sarah Hoeksma, vice president of brand voor Square Enix Ltd., “Het team van Entersphere creëert een unieke ervaring die uitsteekt boven die van andere titels die uit zullen komen bij de introductie van de PlayStation®Vita”.

Kenmerken• Bestuur enorme goblinlegers – Verpletter je vijanden met je leger van 100 goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden. Herstel de macht van de koning, ga de strijd aan met zijn tegenstanders en herverover zijn plaats als heerser van de onderwereld!• Beheers de PlayStation®Vita! – Gebruik het achterste touch pad om je goblins instrumenten te laten bespelen die speciale krachten activeren. Laat je held herleven, verjong je soldaten en inspireer je leger om hun kracht te vergroten! Hoe beter je speelt, hoe groter de beloning die je een voordeel tegen je vijanden zullen geven.• Gebruik je buit om je leger uit te rusten – Combineer materiaal dat je vindt bij verslagen vijanden om nieuwe uitrustingen te maken voor je troepen. Pas de uitrustingen aan en verander de look om de vaardigheden van je soldaten te vergroten.• Werk samen met vrienden en vergroot de uitdaging – Speel met maximaal vier spelers via ad-hoc multiplayer en ga het gevecht aan met moeilijker bosses om zeldzame items te vinden!De game komt exclusief uit voor de Playstation Vita en wordt verwacht in 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.