Afgelopen nacht werd er al flink over getwitterd, Activision stopt met het maken van True Crime:Hong Kong, de Guitar/DJ Hero franchise maar ook de Tony Hawk games worden geannuleerd.Activision laat weten dat True Crime volledig geannuleerd is omdat hier geen toekomst voor zou zijn. De Guitar/DJ Hero games en de Tony Hawks komen in ieder geval niet meer uit in 2011 verder heeft Activision nog niks laten weten.

wrote
We stoppen met Activision Publishing’s Guitar Hero-unit en stoppen met de ontwikkeling van de Guitar Hero-game voor 2011. De uitgever stopt ook met de ontwikkeling van True Crime: Hong Kong. Deze beslissingen zijn genomen met de drang om ons op de beste kansen om ‘s werelds beste interactieve entertainment te maken te richten.

Het is nog niet bekend of er mensen zijn ontslagen bij de ontwikkelaar United Front van True Crime maar hier kun je bijna wel vanuit gaan. Activision liet ook weten dat nu er geen Tony Hawk game uit komt in 2011 de uitgever Activision Blizzard zich nu bezig zou houden met Call of Duty, Starcraft en World of Warcraft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.