Begin november van het vorige jaar kwamen we met het bericht dat Blizzard een PetStore had geopend en je hier je eigen ingame World of Warcraft pet aan kon schaffen. Onlangs heeft $ 1 miljoen aan het Make-A-Wish Foundation geschonken.

Lil’ K.T., the Littlest Lich en Pandaren Monk

Dat natuurlijk ook allemaal dankzij de World of Warcraft spelers die een pet hebben aangeschaft. Blizzard heeft de helft van de opbrengst van de PetStore actie aan het Make-A-Wish Foundation geschonken, wat een bedrag van $1.1 miljoen is geworden.Niet alleen hebben ze dit geldbedrag geschonken, 15 kinderen van het Wish Foundation zijn uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen, hoe World of Warcraft nu is gemaakt.

Mark Morhaime, CEO en co-founder van Blizzard Entertainment, laat weten dat ze het zeer waarderen dat er een organisatie als Make-A-Wish Foundation is en waarderen de inzet die deze mensen leveren voor de kinderen. Deze actie geeft ook weer dat de spelers van de game erg gul zijn geweest om deze pets aan te schaffen en zo ook het goede doel hebben gesteund.David Williams, Make-A-Wish president, wil de spelers van World of Warcraft bedanken over de hele wereld. Dankzij deze gamers is het mogelijk om de wensen van de kinderen, die een levensbedreigende ziekte hebben, te kunnen vervullen. De gulheid van de spelers geeft weer hoop, kracht en plezier aan de kinderen, en hun families, die het zwaar hebben met hun ziekte op jonge leeftijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.